We maken gebruik van cookies

Accepteer

Jouw vermogen is een gecertificeerde financiële planning waard!

Met een financiële planning breng je jouw huidige en toekomstige financiële situatie in kaart. We zetten het inkomen, uitgaven en vermogen uit op een tijdlijn, zodat je een beeld krijgt van de financiële toekomst. Die kan nogal variëren als gevolg van veranderingen in jouw levensloop; studerende kinderen, woningaankoop, bedrijfsovername, pensionering of onvoorziene tegenslagen. Die hebben weer gevolgen voor jouw vermogen en daarmee weer voor jouw wensen en ambities.

Met een persoonlijk financieel plan ben je goed voorbereid en creëren wij voor jou en de onderneming een overzicht voor een financieel gezonde toekomst.

Soepel adviestraject

VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants is gecertificeerd financieel planner en in bezit van het FFP CFP®-keurmerk.* Onze experts zorgen voor een helder en soepel adviestraject, bestaande uit een aantal persoonlijke gesprekken, een rapportage en een op maat gesneden advies. Zo krijgt grip op jouw financiële toekomst.

Van gesprekken tot financieel plan en advies

Gesprekken over jouw persoonlijke financiële situatie vormen de basis voor de informatie die je financieel planner nodig heeft. Hierbij gaat het om vragen over jouw inkomenssituatie, vermogensopbouw en uitgaven en risico’s, evenals je wensen en ambities voor de nabije en verdere toekomst.

Deze informatie wordt door ons verwerkt tot een op maat gesneden, integraal financieel plan, dat jouw huidige en toekomstige financiële situatie beschrijft en duidelijk maakt wat je al goed hebt geregeld en waar nog aanvulling of bijsturing nodig is. Vervolgens bespreken wij de haalbaarheid van jouw wensen en ambities en adviseren we je over concrete mogelijkheden om deze te realiseren.

Regelmatig bijsturen

Een persoonlijk financieel plan is slechts een momentopname. Het leven staat immers niet stil. Daarom is het verstandig om jouw persoonlijk financieel plan regelmatig samen met onze financieel planner tegen het licht te houden. Zo kan -indien noodzakelijk- tijdig worden bijgestuurd.

FFP CFP

* Het FFP-Keurmerk

Het FFP-Keurmerk biedt een stevig houvast bij financieel advies. Er zijn strenge vakbekwaamheidseisen ten aanzien van opleiding en (bij)scholing van financiële planners, een heldere gedragscode, zorgvuldig toezicht en een onafhankelijke klachtafhandeling. VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants voert met trots het FFP Keurmerk

Gerelateerde Artikelen

Benieuwd wat VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Ontdek de mogelijkheden