We maken gebruik van cookies

Accepteer

Doe mee aan het mastermind-traject

Binnenkort starten we met een Mastermind groep. Dit is een initiatief voor ondernemers in de installatiebranche die verder willen met hun onderneming. Waarschijnlijk werk je als ondernemer hard en veel en draag je een grote verantwoordelijkheid.

Maar waarom doe je het zoals je het nu doet? Hoe heb jij jouw uurtarief bepaalt? Wat is jouw kostprijs? Moet ik iemand aannemen? Kan mijn voorraadbeheer efficiënter? Hoe organiseer ik de werkvoorbereiding? Wanneer doe ik mijn investeringen? En waar investeer ik in? Enz. Tot slot ook; wat zijn mijn doelen voor over 10 jaar? Wat wil ik bereikt hebben en waarom? Wat moet ik daar voor doen? Is alles geregeld?

Kortom allemaal vraagstukken die wellicht regelmatig door je hoofd gaan maar waar je waarschijnlijk niet direct een antwoord op hebt of nog niet voldoende over na hebt gedacht. In de Mastermind groep gaan we hier me aan de slag.

We starten met een groep van maximaal 8 deelnemers en zijn op zoek naar ambitieuze ondernemers uit de elektrotechnische installatiebranche die de doelen ook echt kunnen en willen halen.

Wat biedt de Mastermind groep jouw:

 • Duidelijkheid over de cijfers
 • Doelen halen
 • Meer geld overhouden
 • Winst verhogen met meer dan 50%
 • Eerder met pensioen kunnen
 • Meer controle over de onderneming
 • Rust in je kop

Maximaal 8 deelnemers

We starten de Mastermind met een groep van 8 deelnemers. Er is dus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wanneer je interesse hebt, kun je geheel vrijblijvend contact met Gerd van ’t Hul opnemen. Hij kan al jouw vragen beantwoorden, maar je ook meer inzicht geven over de inhoud van het programma.

De Mastermind groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers en voorafgaand aan dit traject vindt er een kwalificatie proces plaats zodat we van elkaar zeker weten dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens het Mastermind traject komen we met de ondernemers diverse keren met elkaar in contact in een mix van live- en videomeetings. Er is een gezamenlijke chatgroep waarin je altijd kunt sparren over alles waar je als ondernemers tegenaan loopt, enz. 

 

Mastermind – kwalificatie

De Mastermind groep is niet voor iedereen. Er is een kwalificatieproces omdat we alleen willen werken voor en met de beste en meest ambitieuze ondernemers in de installatiebranche die de doelen ook écht kunnen en willen halen.

Voor wie is het niet?

 • Status quo liefhebbers
 • Starters – De basis moet er al staan
 • ZZP’ers – Je moet een onderneming hebben met minimaal € 500.000 omzet
 • Grote installatiebedrijven – Meer dan € 15 miljoen omzet? Dan is dit niet geschikt – er is een ander programma. Geef je toch op

Voor wie is het wel?

 • Ambitieuze ondernemers die hun winst willen verdrie- of viervoudigen in de nabije toekomst
 • Goede ondernemers nu – niche – organisatie – KPI’s
 • Bewezen implementaties – Je hebt al wijzigingen doorgevoerd met succes en bent bereid meer te veranderen
 • Goede mensen met wie het fijn is te werken

Maximaal 8 deelnemers

We starten de Mastermind met een groep van 8 deelnemers. Er is dus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wanneer je interesse hebt, kun je geheel vrijblijvend contact met Gerd van ’t Hul opnemen. Hij kan al jouw vragen beantwoorden, maar je ook meer inzicht geven over de inhoud van het programma.

Je hoeft geen klant bij ons te zijn

Een veel gestelde vraag is of je ook klant bij ons moet zijn om deel te kunnen nemen aan de Mastermind? Maar dat hoeft niet. Waarschijnlijk heb je als ondernemer je salarisadministratie en jaarwerken als ergens ondergebracht. Dat hoef je niet door ons te laten doen. Deze Mastermind staat los van deze werkzaamheden en is bedoeld voor ondernemers die willen werken aan hun onderneming en niet alleen in.