We maken gebruik van cookies

Accepteer

Workshop 24 september

24 september organiseren wij een online workshop voor alle ambitieuze ondernemers in de elektrotechnische installatiebranche! In deze workshop maken we samen een bedrijfsplan voor jouw onderneming op maat.

Alles op 1 A4 – overzichtelijk en snel

In deze workshop maken we samen een bedrijfsplan voor jouw onderneming op maat. Wij reiken je alle tools en begeleiding aan en zelf ga je aan de slag met de doelen die jij wilt bereiken. In slechts 3 uur tijd maak jij jouw eigen bedrijfsplan in A4 formaat en kun je hier direct mee aan de slag.

Inclusief ontbijt

We beginnen op tijd, om 8.00 uur staan wij klaar om te starten, inclusief een heerlijk ontbijt voor de ondernemers.* Het enige dat jij nodig hebt is een internetverbinding, wij sturen je vooraf een ZOOM link waarmee je toegang hebt tot de workshop. Het leuke aan deze training is, is dat er nog een aantal gelijkgestemden mee doen zodat we ook onderling kunnen sparren.

Kosten workshop: € 300 inclusief ontbijt

Exclusief voor elektrotechnische installateurs

We hebben slechts een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang met aanmelden. Aan je inschrijving ontvang je van ons de aanvullende informatie.


*We laten die ochtend een lekker ontbijt bij je bezorgen zodat je niet aan de slag hoeft met een lege maag!

Bedankt!

Achtergrond informatie: VANTHUL adviseert en begeleidt ondernemers en daagt ze uit het maximale uit de onderneming te halen. Heb jij vragen als: Hoe creëer ik de juiste balans tussen werk en gezin? Hoe zet ik de juiste mensen op de juiste plek? Wanneer kan ik stoppen met werken? Hoe plan ik mijn toekomst? Hoe regel ik de overname? enz. dan gaat VANTHUL graag met deze ondernemers aan de slag. VANTHUL biedt het volgende programma: Elektronisch Installatiebedrijf Winst Systeem (EIWS) met daarin de onderdelen: Meer geld – Meer Winst – Meer vrijheid

Gerelateerde Artikelen