We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gerard van ’t Hul

Gerard van 't Hul

accountant - administratieconsulent

Geboren en deels opgegroeid in Amsterdam, later in Mijdrecht. Na de MULO ging ik naar de HBS en daarna een studie bedrijfskunde. Na de militaire dienst ben ik voor accountant gaan studeren en heb ik de opleiding voor Accountant-Administratieconsulent afgerond in 1988. Mijn interesse ligt bij het MKB. Na mijn dienstverband bij een familiebedrijf in de metaalnijverheid maakte ik in 1980 de overstap naar een multinationale medicijn producent. In 1982 ben ik mijn eigen accountants en advieskantoor in Wilnis begonnen. Ik heb het altijd erg belangrijk gevonden ondernemers te helpen bij de ontwikkeling van hun onderneming en dat drijft mij nog steeds. Andere ondernemers helpen is enorm leuk om te doen en geeft zeer veel voldoening.

Even bellen?
Boek hier een afspraak direct in mijn agenda

OVERLEG MET GERARD

Meer artikelen door Gerard van 't Hul

Alles over keurmerken in de installatiebranche | VANTHUL

In de installatiebranche bestaan verschillende kwaliteitskeurmerken voor jouw bedrijf. Deze keurmerken lijken vaak op elkaar, maar zijn zeker niet hetzelfde. Bovendien bieden ze niet dezelfde kwaliteitsgarantie. In deze blog leggen we uit welke keurmerken in de installatiebranche er zijn, welke belangrijk zijn en vertellen we je meer over de verschillen.

> Lees verder

Hoe helpt benchmark je met je bedrijfsvoering

Door de economische groei en de transitie die in gang is gezet neemt de vraag naar installatiewerk toe. Dat kan gunstig zijn voor de op de prijzen die gevraagd worden. De winsten nemen toe, maar de personeelskosten ook. Ook kun je je afvragen of je wel genoeg betaalt. Er wel efficiënt genoeg gewerkt wordt, enz. Een benchmark van de branche kan jouw als ondernemer een beter inzicht geven. Maar hoe?

> Lees verder