We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gerard van ’t Hul

Gerard van 't Hul

accountant - administratieconsulent

Geboren en deels opgegroeid in Amsterdam, later in Mijdrecht. Na de MULO ging ik naar de HBS en daarna een studie bedrijfskunde. Na de militaire dienst ben ik voor accountant gaan studeren en heb ik de opleiding voor Accountant-Administratieconsulent afgerond in 1988. Mijn interesse ligt bij het MKB. Na mijn dienstverband bij een familiebedrijf in de metaalnijverheid maakte ik in 1980 de overstap naar een multinationale medicijn producent. In 1982 ben ik mijn eigen accountants en advieskantoor in Wilnis begonnen. Ik heb het altijd erg belangrijk gevonden ondernemers te helpen bij de ontwikkeling van hun onderneming en dat drijft mij nog steeds. Andere ondernemers helpen is enorm leuk om te doen en geeft zeer veel voldoening.

Even bellen?
Boek hier een afspraak direct in mijn agenda

OVERLEG MET GERARD

Meer artikelen door Gerard van 't Hul

Investeringen installatiebedrijf

5 tips om je klanten in duurzame oplossingen te laten investeren

Dankzij de verduurzaming van gebouwen gaat het goed met de installatiebranche. Maar duurzame installaties, zoals warmtepompen en zonnepanelen, zijn kostbare producten. Daarom moet je je (potentiële) klant vaak eerst overtuigen om zo’n flinke investering te doen. Met deze 5 tips laat jij straks elke klant in duurzame oplossingen investeren.

> Lees verder

Wet herziening partneralimentatie

Dit betekent de Wet herziening partneralimentatie voor jou. Op 1 januari 2020 is de Wet herziening partneralimentatie ingegaan. Sindsdien is er een aantal belangrijke wijzigingen in de regels rondom partneralimentatie. Wat betekenen deze voor jou? Hieronder lees je er alles over.

> Lees verder

Levert het gebruik van prefab installaties winst op?

De bouw staat in Nederland voor een grote uitdaging. Er is een grote behoefte aan betaalbare woningen. Men heeft het over 70.000 pr jaar. Veel hangt af van het vinden van bouwlocaties en de snelheid waarmee de overheid vergunningen afgeeft. Maar als dan bouw wordt toegestaan komt de uitdaging van het vinden van mensen die het kunnen uitvoeren.

> Lees verder