We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gerard van ’t Hul

Gerard van 't Hul

accountant - administratieconsulent

Geboren en deels opgegroeid in Amsterdam, later in Mijdrecht. Na de MULO ging ik naar de HBS en daarna een studie bedrijfskunde. Na de militaire dienst ben ik voor accountant gaan studeren en heb ik de opleiding voor Accountant-Administratieconsulent afgerond in 1988. Mijn interesse ligt bij het MKB. Na mijn dienstverband bij een familiebedrijf in de metaalnijverheid maakte ik in 1980 de overstap naar een multinationale medicijn producent. In 1982 ben ik mijn eigen accountants en advieskantoor in Wilnis begonnen. Ik heb het altijd erg belangrijk gevonden ondernemers te helpen bij de ontwikkeling van hun onderneming en dat drijft mij nog steeds. Andere ondernemers helpen is enorm leuk om te doen en geeft zeer veel voldoening.

Even bellen?
Boek hier een afspraak direct in mijn agenda

OVERLEG MET GERARD

Meer artikelen door Gerard van 't Hul

Noodplan voor jouw onderneming | VANTHUL

Enkele jaren geleden werd een van onze klanten plotseling ernstig ziek. Hij was ineens niet meer in staat zijn onderneming te leiden waardoor de omzet plotseling weg viel. Na een tijdje kon hij de draad weer oppakken. In dit soort gevallen is het belangrijk dat er altijd een noodplan voor de onderneming klaar ligt.

> Lees verder

Accountantsverklaring nodig voor NOW

Heb je een accountantsverklaring nodig voor de NOW? Sinds medio maart dit jaar verkeert Nederland in een door onze minister-president genoemde intelligente lockdown. Horecaondernemingen en scholen gingen dicht, later ook anderen zoals kappers, tandartsen en fysiotherapeuten. Zij hebben al dan niet vrijwillig besloten tot een lockdown.

> Lees verder

Wat is jouw onderneming waard?

De waarde van je onderneming is afhankelijk van wie ernaar kijkt. Kijk je door de bril van de koper of die van de verkoper. De belangen per belanghebbende kunnen zeer verschillen. Voor het kopen van een brood of een personenauto is de prijs redelijk gemakkelijk vast te stellen. Die voor je onderneming hangt af van factoren die je zeer beslist kunt beïnvloeden. De visie over zwakten en sterkten van je bedrijf bepaalt in belangrijke mate de waarde.

> Lees verder