We maken gebruik van cookies

Accepteer

Johan Samsom

Johan Samsom

manager Client Services

Mijn naam is Johan Samsom. Ik ben getrouwd met een fantastische vrouw en heb twee geweldige kinderen. In 2007 ben gaan werken bij VANTHUL, toen ben ik begonnen als assistent-accountant. Sinds die tijd heb ik de nodige veranderingen meegemaakt in de manier waarop wij werken. Van schoenendoos naar (semi)automatisch boekhouden. Momenteel ben ik bezig met mijn praktijkstage om Accountant-Administratieconsulent te worden. Hiernaast ben ik financieel planner en help ik ondernemers om meer inzicht te krijgen in hun inkomen, nu en later. Het geeft mij onwijs veel voldoening om ondernemers rust te geven door middel van dit inzicht, zodat zij zich volledig kunnen focussen op waar zij goed in zijn.

Even bellen?
Boek hier een afspraak direct in mijn agenda

ADVIES VAN JOHAN

Meer artikelen door Johan Samsom

Met ZZP-ers werken in de installatiebranche

Kan ik de toekomst nog wel met zzp’ers werken in de installatiebranche? In de installatiebranche wordt vaak gebruik gemaakt van zelfstandigen zonder personeel. Het aantal zzp’ers werkzaam in de branche is gestegen van 8.000 in 2015 naar 17.000 in 2018. Deze groep ‘handjes’ is onmisbaar geworden voor veel bedrijven. Ze zorgen voor een flexibele schil die met ‘gewoon’ personeel niet mogelijk is. Maar kun je deze zzp’ers in de toekomst nog wel gebruiken? Kun je nog wel met ZZP-ers werken? Of moet je samen met de andere bedrijven binnen de branche op zoek naar nieuw vast personeel?

> Lees verder

Waar kunnen jouw klanten subsidie voor krijgen? | VANTHUL

Waar kunnen jouw klanten subsidie voor krijgen? De energietransitie is in volle gang. Een onderdeel daarvan is de verduurzaming van gebouwen. Helaas kost dat veel geld. Daarom heeft de overheid allerlei subsidies in het leven geroepen. Jouw klanten hebben hier onder bepaalde voorwaarden recht op. Hieronder lees je waar jouw klanten subsidie voor kunnen aanvragen.

> Lees verder

Welke rechtsvorm past het beste bij mijn onderneming?

Jarenlang heb je gewerkt voor een baas en nu is de tijd aangebroken om zelf ondernemer te worden binnen de installatiebranche. De naam van je onderneming heb je bedacht en ook je het wilt gaan aanpakken. Maar welke rechtsvorm past het beste bij jouw nieuwe onderneming? Of misschien ben je al jarenlang ondernemer binnen de installatiebranche en vraag je jezelf af of de huidige rechtsvorm nog wel past bij jouw onderneming.

> Lees verder

Klimaat heeft grote invloed op werkgelegenheid | VANTHUL

Het is geen geheim dat het goed gaat met de installatiebranche. Door de verduurzaming van ons land is er veel vraag naar allerlei milieuvriendelijke apparatuur. Maar dat is niet het enige. Ook het klimaat heeft een grote invloed op de werkgelegenheid. De warmere zomers zorgen namelijk voor een enorme vraag naar airco’s. Daarnaast zijn zonnepanelen niet aan te slepen. Het gevolg? Installateurs komen bijna om in het werk.

> Lees verder