We maken gebruik van cookies

Accepteer

Zo creëer je balans tussen zakelijk en privé

Vind jij het ook nog steeds lastig om een goede balans tussen werk en privé te vinden?

Jouw onderneming voelt toch ook wel een beetje als jouw kindje. Je hebt er je hart en ziel ingestoken en je wilt groei zien. Hoe realiseer je dat, zonder dat je privéleven er onder lijdt? Daar helpen wij jou graag bij. Ons EIWS programma helpt je naar een leven met meer tijd, meer geld en een betere balans tussen zakelijk en privé. Precies wat jij wilt en nodig hebt.

 

Druk, druk en nog eens druk

Een eigen onderneming, een gezin, een sociaal leven en tegelijkertijd ook nog ontspannen. Gaat dat samen? Voor veel ondernemers lijkt het een onmogelijke opgave. Daar gaan we samen wat aan doen. Wij helpen jou bij het opbouwen van een succesvolle onderneming. Een bedrijf dat uiteindelijk ook goed functioneert zonder jou. Wij helpen jou bij het structureren van jouw onderneming, zodat je meer winst behaalt met minder uren werk.

 

Balans tussen zakelijk en privé: het kan.

Een leven met meer tijd, meer geld en een betere balans tussen zakelijk en privé. Klinkt dat niet als muziek in de oren?  Het kan, met de juiste begeleiding. Iedere ondernemer heeft weleens zo’n moment waarop alles je teveel wordt. En juist op dat moment is hulp van een buitenstaander goed. Iemand die niet dag en nacht bezig is met jouw business. Iemand met een frisse blik en een kritische kijk. En die hebben wij bij VANTHUL.

 

Afvinken maar

Heb jij een elektrotechnisch installatiebedrijf en wil jij niet veranderen? Dan is dit programma niet geschikt voor jou. Wij zijn op zoek naar ambitieuze ondernemers die serieus bezig zijn met hun bedrijf en bewezen succesvol zijn. Jij moet de wil hebben om dingen te veranderen en zin hebben om actie te ondernemen. En ook niet geheel onbelangrijk: je bent op zoek naar groei. Jij wilt je winst verdubbelen. Of nog mooier: verdriedubbelen zonder daar harder of meer voor te gaan werken.

Ons programma voor balans tussen zakelijk en privé

Benieuwd naar ons programma? Snappen wij. Dit programma is namelijk uniek. Wij leggen jou graag tijdens een gesprek uit wat ons programma precies inhoud. Zo weet jij precies of het aansluit bij jouw wensen en bij wat jij wilt bereiken. Is dat het geval? Dan gaan we samen met alle eigenaren en het management team kijken of er een basis is om met het programma te starten. Plan hier direct een afspraak in met ons! (dit kan, wanneer gewenst, gewoon middels een video call om tijd te besparen :D)

 

VANTHUL helpt jou graag jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk in te richten

VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om je te begeleiden van jouw elektrotechnische installatiebedrijf. Het is onze missie om het leven van ondernemers en managementteams in de elektrotechnische branche positief te veranderen. We gaan aan de slag met ons EIWS programma. Dat doen dit door te luisteren en door te analyseren. Vervolgens geven wij jou de juiste informatie en advies om alle mogelijkheden volledig te benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis kunnen wij jou helpen jouw organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo heb jij weer meer tijd om leuke dingen te doen!

 

Gerelateerde Artikelen

Share: