We maken gebruik van cookies

Accepteer

mr. Bob van ’t Hul

Bob van 't Hul

belastingadviseur

Ik ben Bob van ’t Hul en ben geboren op 4 december 1988. Ik ben sinds 2006 werkzaam bij VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants. Mijn huidige rol is belastingadviseur en partner. Mijn vooropleiding ligt in de juridische hoek. Door mijn vader ben ik er achter gekomen dat de belastingkant mij ontzettend interesseerde. Toen ben ik een master belastingrecht gaan volgen die ik in 2018 aan de VU heb afgerond. In mijn huidige rol help ik ondernemers en managementteams zo optimaal mogelijk gebruik te maken van belastingwetgeving. Hierdoor komt geld vrij dat weer geïnvesteerd kan worden in de onderneming. Dat maakt mijn werk iedere dag zo leuk, om mensen verder te helpen!

Even bellen?
Boek hier een afspraak direct in mijn agenda

SPARREN MET BOB

Meer artikelen door Bob van 't Hul

Uurtarieven afschaffen

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen; werk met vaste prijzen voor je klanten, schaf de uurtarieven af! Maar lang niet alle ondernemers willen/kunnen/durven dit te doen. We krijgen verschillende argumenten terug waarom ze dat vooral niet gaan doen. Hierbij een aantal argumenten om het zeker WEL te doen.

> Lees verder

Trends in de elektrobranche

Dit zijn de trends in de elektrobranche

Heb je een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in elektrotechniek? Dan ben je vast benieuwd wat de komende jaren de trends zijn. VANTHUL vertelt je alles over groeikansen en waar je je het beste op kunt richten.

> Lees verder

Steunmaatregelen voor de installatiebranche

De gevolgen van de coronacrisis zijn enorm, ook voor ondernemers in de installatiebranche. Gelukkig zijn er allerlei steunmaatregelen, zodat je bedrijf niet meteen in grote problemen komt. Maar welke steunmaatregelen zijn er voor de installatiebranche en in welke situatie mag je er gebruik van maken? We hebben alles overzichtelijk voor je op een rij gezet.

> Lees verder