We maken gebruik van cookies

Accepteer

mr. Bob van ’t Hul

Bob van 't Hul

belastingadviseur

Ik ben Bob van ’t Hul en ben geboren op 4 december 1988. Ik ben sinds 2006 werkzaam bij VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants. Mijn huidige rol is belastingadviseur en partner. Mijn vooropleiding ligt in de juridische hoek. Door mijn vader ben ik er achter gekomen dat de belastingkant mij ontzettend interesseerde. Toen ben ik een master belastingrecht gaan volgen die ik in 2018 aan de VU heb afgerond. In mijn huidige rol help ik ondernemers en managementteams zo optimaal mogelijk gebruik te maken van belastingwetgeving. Hierdoor komt geld vrij dat weer geïnvesteerd kan worden in de onderneming. Dat maakt mijn werk iedere dag zo leuk, om mensen verder te helpen!

Even bellen?
Boek hier een afspraak direct in mijn agenda

SPARREN MET BOB

Meer artikelen door Bob van 't Hul

Hoe behaal je je doelen?

Je bent dit jaar goed begonnen met allemaal goede voornemens. Je ging het dit jaar helemaal anders aanpakken, en in je hoofd had je al hoe het er uit moest zijn. De jaarwisseling is alweer even voorbij, en waarschijnlijk zit je weer in de waan van de dag. Al je goede voornemens en doelen voor je bedrijf zijn in rook opgegaan. Maar: het is nog niet te laat! Waarom zou je niet weer opnieuw beginnen? Hieronder 5 tips om je doelen te bereiken!

> Lees verder

Werk ik efficiënt genoeg 5 tips

Bekruipt jou ook weleens het gevoel dat er ‘iets’ niet lekker loopt in je bedrijf? Dat je je ergert dat de planning steeds niet gehaald wordt? Het gevoel van ‘Doen we wel wat op dit moment nodig is?’ Werk ik efficiënt genoeg? Wees gerust: iedere ondernemer heeft dat weleens. Je moet je vooral afvragen wat je er aan kunt doen om dit op te lossen. Hieronder 5 tips om je installatiebedrijf efficiënter in te richten.

> Lees verder

Fiscale eindejaar tips – deel 5

Met het jaareinde in zicht, is dit een mooi moment om na te gaan of u op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. De komende weken zullen wij verschillende tips met je delen.

Wij hebben onlangs een webinar gegeven waarin we tal van tips geven en we een fiscale scan aanbieden om op deze manier zoveel mogelijk geld te besparen. Je kunt deze Webinar hier geheel vrijblijvend terugkijken.

> Lees verder